info@krysztalowy-swiat.pl     tel. +48 604775875
Kryształowy Świat - Polska Crystal World - English German Italy France Finland Estonia Litwa 


   Luonnonmukaisista vuorisuolakiteistä valmistetut suolalevyt lisäävät ilmaan hivenaineita. Suolalevyjen ainutkertaisen ulkonäön ja terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi ne sopivat mihin tahansa tilaan.

Ne soveltuvat erinomaisesti yksityiskoteihin, hotelleihin, vastaanottoauloihin, odotustiloihin, ravintoloihin, toimistoihin, oppilaitoksiin, julkisiin tiloihin ja moneen muuhun paikkaan.

Suolalevyt tuovat sisustukseen ominaislaatuisen ilmeen, uniikin tunnelman ja lämpöä, sekä hivenainepitoista ionisoitua ilmaa.
Crystal Worldin patentoimat ja valmistamat suolalevyt on sertifioitu kansainvälisten standardien mukaisesti, minkä vuoksi ne voidaan asentaa julkisiin tiloihin (Puolan kansanterveyslaitoksen sertifikaatti).

Suolalevyjen avulla tiloihin voi tuoda terveyttä edistäviä ominaisuuksia ja luoda upeita visuaalisia efektejä.

Suurin osa niistä on valmistettu Bochniassa, Wieliczkassa ja Kłodawassa louhitusta suolasta.

Suolalevyt ovat kooltaan 50 x 50 cm. Ne voidaan kiinnittää seinään neljällä ruuvilla. Tämän tekniikan ansiosta suolalevyt on helppo purkaa ja asentaa uudelleen.

Suolalevyjä on saatavilla kuudessa eri kidekoossa, jotka ovat 3, 5, 7, 10, 13, 15 ja kolmessa suolavärissä, jotka ovat oranssi, valkoinen ja grafiitti.

Suolalevyt ovat läpikuultavia, joten ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi taustavalon kanssa. Kokojen 3 ja 5 levyillä on seuraavat pohjavärit: sininen, punainen, keltainen, vihreä, valkoinen ja oranssi. Suolan väriksi voi valita valkoisen tai oranssin.