info@krysztalowy-swiat.pl     tel. +48 604775875
Kryształowy Świat - Polska Crystal World - English German Italy France Finland Estonia Litwa 


   Valikoimaamme kuuluu 46 suolapalapelikuviota, joita käyttämällä asiakas voi itse luoda oman uniikin designinsa. Palapelit on valmistettu luonnonmukaisista suolakiteistä valkoisen, grafiitin ja oranssin väreissä. Suolapalapelit voi asetella äärettömän monella tavalla tuomaan huoneelle uudenlaista ilmettä.

Suolapalapelien kuviointi voi toimia joko hallitsevana katseenkiinnittävänä elementtinä tai täydentää huoneen muuta sisustusta.

Suolapalapelit vapauttavat ilmaan hivenaineita parantaen näin huoneen ilmanlaatua ja edistäen siellä aikaa viettävien terveyttä.Crystal Worldin patentoimat ja valmistamat suolapalapelit on sertifioitu kansainvälisten standardien mukaisesti, minkä vuoksi ne voidaan asentaa julkisiin tiloihin (Puolan kansanterveyslaitoksen sertifikaatti).

Suolapalapelien kuvioilla teet seinistäsi taidetta. Niitä voi muokata ja laajentaa haluamansa mukaan.

Suolapalapelit ovat kooltaan 50 x 50 cm. Ne voidaan kiinnittää seinään neljällä ruuvilla. Tämän tekniikan ansiosta suolapalapelit on helppo purkaa ja asentaa uudelleen. Läpikuultavuutensa ansiosta ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi taustavalon kanssa.GALLERIA